Představujeme sci-fi thriller Past Cure
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme sci-fi thriller Past Cure

Představujeme sci-fi thriller Past Cure

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 6. 2017 15:51 4
Reklama

Nezávislý německý desetičlenný tým phantom 8 studio představuje svoji ambiciózní prvotinu s lehce pesimistickým názvem Past Cure, ve které se hráči zhostí role člověka naplněného nenávistí k bezpráví a nespravedlnosti.

Hru tvůrci představují skrze příspěvek na evropském PlayStation blogu a dávají tím najevo, kde se asi tak jejich titul bude nejvíce cítit jako doma. Hra však zamíří pravděpodobně i na Xbox One a určitě také na PC. A všude tam bude chtít hráče vtáhnout do univerza, ve kterém se propojují světy reálné a snové podobně, jako tomu bylo například ve snímku Christophera Nolana – Počátek.

Tvůrci slibují, že i zde bude těžké odlišit realitu od snu a zjistit, co se vlastně ve světě hry a s jejím hlavním hrdinou Ianem děje a co se s ním především dělo v ještě nedávné minulosti.

Ian je totiž bývalý voják a v Evropě na něm v jakési utajené výzkumné laboratoři byly prováděny experimenty. Ty jej navždy poznamenaly a kromě toho, že mu dopomohly ke schopnostem telekineze a čtení myšlenek, tak za ně rovněž platí krutou daň.

Každé použití jeho schopností jej totiž stojí cennou energii a navrch i duševní zdraví. Ian zkrátka může zešílet a je jen na hráčích, kam až jeho duševní stav bude moci dojít. Prvotní náznaky šílenství přitom začaly právě ve snech, jenže se nově promítají i do reality, a to už zkrátka není dobré.

S pomocí dcojice spřízněných duší (bratr Markus a dvojí agentka Sophia) se vydává pomstít, vyřešit své problémy, přijít celé té záhadě na kloub a dohledat odpovědi na kupící se otázky, a to hned ve dvou rovinách naráz.

Ve snovém světě lze narazit na monstra a na ty pravé noční můry, ten reálný je pak plný nepřátelských lidí a v tu chvíli přijdou na řadu stealthové mechaniky hry a boj jeden na jednoho.

Teď už si ale nechejte trailer a jeho unikátní atmosféru. Akční adventura Past Cure by každopádně měla vyjít ještě před koncem tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama