Představujeme horor No70: Eye of Basir
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme horor No70: Eye of Basir

Představujeme horor No70: Eye of Basir

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 6. 2017 09:01
Reklama

Na záhadný příběh naplněný tajemnem, napětím i okultismem láká trailer pro nově vydanou a námi dnes představovanou hororovou adventuru jménem No70: Eye of Basir. Ta je přitom původem z Turecka a může tímto přinést svěží a západnímu publiku nepříliš známé nápady i náměty.

Příběh hry pojednává o dvojici bratrů Arasovi a Erhanovi, kteří se na chtě nechtě musí navrátit na místo svého dětství a do domu v úzké uličce, kde na ně atmosféra toho místa vždy dýchala něčím tajemným a kde vyrůstali ve společnosti své babičky. A možná nejenom té.

Bratři se po smrti vlastní babičky rozdělili a střetnout se mají až dvacet let poté – Erhan je úspěšným archeologem a Aras je kreativním ředitelem, jenže jejich životní cesty se nakonec přeci jen tak jednoduše nepropojí.

Aras totiž zmizí a je jen na Erhanovi, aby této záhadě přišel na kloub a aby při této příležitosti přišel rovněž i na to, co se stojí v pozadí paranormálních jevů jejich vlastního rodného domu.

Hra je na Steamu k mání za sympatických 7 eur (tedy v přepočtu za necelých 200 korun) a za ty se hráčům dostane psychologického hororu, vyzývavých hádanek a unikátní atmosféry, kterou nadále podkresluje líbivá grafika i hudební doprovod.

Teď už si ale nenechte ujít přiložený trailer a pokud se rozhodnete do světa hry za tuto sympatickou cenu nakročit, tak se s námi určitě podělte o váš názor. Pro další informace pak můžete zavítat například na web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama