StarCraft Remastered vyjde v polovině srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka StarCraft Remastered vyjde v polovině srpna

StarCraft Remastered vyjde v polovině srpna

David Plecháček

David Plecháček

30. 6. 2017 09:20 6
Reklama

V poslední době se neustále spekuluje o tom, že by Blizzard mohl zremasterovat svoje ikonické hry, ať už jde o Warcraft, nebo o neméně slavné Diablo. Asi bychom zastávali názor, že zrovna Blizzard nebude společností, která se do remasterů pustí, ale potom, co došlo k oznámení remasteru StarCraftu, bychom se snad ani nedivili.

Teď ale nebude řeč ani o Warcraftu a ani o Diablu, ale právě o vesmírné strategii, která se stala na dlouhá léta ikonickou záležitostí a průkopníkem eSportu. Obzvláště populární se StarCraft stal v Jižní Korei, a právě proto tam Blizzard remasterovanou edici představil.

Od března víme, že je její součástí podpora 4K, HD cutscény, vylepšený matchmaking (který hráče spojuje na základě jeho schopností a dovedností), cloudové úložiště pro savy nebo vylepšený zvuk. Mezi vylepšenou grafikou a originálem půjde jednoduše přepnout pomocí tlačítka F5. Chyběl nám ale poslední dílek skládanky, a totiž datum vydání. Dnes už víme i to.

StarCraft Remastered vyjde 14. srpna a bude stát 15 dolarů. Součástí hry je i datadisk Brood War. Tehdy se budete moci přesvědčit o tom, že i když hra prochází omlazovací kúrou, nic z jejího kouzla nevymizelo a hraje se úplně, ale vážně úplně stejně, jako před lety.

Při té příležitosti také můžeme připomenout, že si původní StarCraft může každý stáhnout zdarma. A možná je to také signál, že bychom se na jednu další legendu mohli podívat v retru, když se na tí trestuhodně zapomínalo, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama