Nový hrdina Overwatch oficiálně potvrzen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový hrdina Overwatch oficiálně potvrzen

Nový hrdina Overwatch oficiálně potvrzen

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 7. 2017 04:58
Reklama

Multiplayerová kompetitivní střílečka od Blizzardu se od svého vydání dočkala příchodu již několika nových postav. Ana s originálním způsobem léčivé podpory týmu, hackerka Sombra či masivní tank Orisa rozšířily žebříček hratelných hrdinů, ve vzduchu se ale už dlouho vznáší další jméno – Doomfist. A jeho příchod byl nyní po řadě náznaků a lákání oficiálně potvrzen.

Jeho profil na oficiálních stránkách hry jej popisuje jako útočného hrdinu, jehož kybernetická vylepšení mu poskytují vysokou pohyblivost. Díky tomu je ideálním adeptem na boj v první linii. Kromě své zbraně na dálku jménem Hand Cannon bude mít Doomfist k dispozici také schopnost udeřit do země a vyhodit tím nepřátele z rovnováhy, nebo působit masivní poškození dovedností s všeříkajícím názvem Rocket Punch. No a pokud uvidíte větší skupinku nepřátel u sebe, můžete je všechny vyřídit díky Meteor Striku, při němž se hrdina vrhne do vzduchu a následně drtivě dopadne k zemi.

Nový hrdina je již nyní k dispozici na PTR serverech Overwatch, bohužel tedy jen pro hráče na PC. Zatím není jasné, kdy se Doomfist dostane do ostrého provozu a objeví se i na konzolích. Možná si vzpomenete, že o roli dabéra Doomfista se v minulosti ucházel herec Terry Crews. Ačkoli fanoušci jeho zájem podpořili, Blizzard potvrdil, že Crews nakonec roli nedostal. O Doomfistův hlas se stará divadelní a filmový herec a režisér Sahr Ngaujah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama