Sledujte deset minut z nového Crackdownu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte deset minut z nového Crackdownu

Sledujte deset minut z nového Crackdownu

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2017 08:16 4
Reklama

Microsoft měl na E3 povedenou prezentaci s přehršlí her, ale jen málo se dá připisovat samotné společnosti. Vyloženě exkluzivní hry bychom napočítali na prstech jedné ruky. Microsoft má sice svá želízka teprve v rukávu, ale než je představí, pojďme se podívat alespoň na jednu z těch, o které byla řeč už na E3. Na Crackdown.

Pokud si představíte Just Cause, Saints Row nebo Sunset Overdrive, budete mít v hlavě poměrně ucelenou představu o tom, co od nového Crackdownu od Sumo Digital očekávat. Pokud to nedovedete, jednoduše se dá říct, že můžeme očekávat třeskutou, velice otevřenou zběsilou akci. Navíc silně stylizovanou, a to tak moc, že kolikrát připomíná komiksově laděné Borderlands.

Ale není třeba slov. Pokud vás Crackdown 3 zajímá, není nic snazšího, než se podívat na desetiminutovou ukázku, kterou pořídil uživatel s přezdívkou TheRadBrad. Ačkoliv možná někteří očekávali trochu něco jiného, ve frenetické akci si Crackdown libuje a pro milovníky tohoto druhu her by se mohlo jednat o jasnou koupi.

Kromě toho jsme se dozvěděli, že svět, ve kterém se bude třetí díl odehrávat, bude dvakrát tak velký oproti prvnímu Crackdownu. Ten se odehrával v fiktivním Pacific City, městě, v němž bujela kriminalita, a vaším úkolem ji bylo vymýtit. Rozloha byla velice slušná, neřku-li přímo veliká. A pokud je nová oblast ve trojce ještě dvojnásobná, máme se na co těšit.

Bohužel bude neomezená destrukce založená na cloudu fungovat pouze v multiplayeru, tudíž ve hře pro jednoho hráče se toho moc dynamicky měnit nebude. Nebo ne v takové míře, v jaké jsme doufali. I to je, bohužel, patrné z videa přiloženého k této novince. O tom samém ale už hovořil i Zdeněk v rámci svých E3 dojmů. Ty si můžete přečíst zde.

Více se o hře dozvíme za deset dní, protože dvaadvacátého se koná Comic-Con v San Diegu a třetí Crackdown tam bude mít svůj vlastní panel. Trojice vývojářů Dave Mongan, Dave Johnson a Clint Bundrick by měla divákům představit blíže nespecifikované novinky. Ale na mediální kampaň je ještě čas. Hra vychází až 7. listopadu. Pochopitelně s podporou Xboxu One X. Crackdown 3 si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama