Třetí DLC pro Mafii 3 klepe na dveře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí DLC pro Mafii 3 klepe na dveře

Třetí DLC pro Mafii 3 klepe na dveře

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 7. 2017 09:56 1
Reklama

Singleplayerový rozšiřující balíček Sign of the Times postaví před protagonistu Lincolna Claye novou výzvu. Ostrý ranař se dostane do křížku s nebezpečným kultem Ensanglante, rozkládajícím město New Bordeaux zevnitř. A to už za dva týdny, boj vypukne 25. července.

Sekta okupující Sammyho bar pomocí drog mění nebohé občany města na vraždící maniaky a jedině Lincoln dokáže chaosu zabránit a navrátit zruinovanému beru jeho někdejší lesk a slávu. Využije k tomu i novinky jako jsou vrhací nože, případně dostane do vínku nové schopnosti, například střelbu se zpomalením času. Po stránce příběhu má být DLC temným, psychologickým thrillerem, ubírajícím se mírně odlišným směrem než bylo zatím u třetí Mafie zvykem.

“Rozhodně provází tuto část Lincolnova příběhu jiné pocity. Je mnohem osobnější, jsou tu chvíle, kdy uslyšíte Lincolna jak během hledání stop trpí samomluvou. A co je důležitější, nemá situaci úplně pod kontrolou, a přijdou i chvíle, kdy ani netuší co je reálné a co ne. Narozdíl od války kterou vede s rodinou Marcano nemá žádnou pevnou půdu pod nohama. Netuší kdo jsou Enselglante a co je jejich cílem. Skládá si všechny části skládačky dohromady stejně jako hráč,” popisuje odlišnou atmosféru příběhu Bill Harms, hlava týmu zodpovědného za příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama