WRC 7 se ukazuje na dlouhé trati v Mexiku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WRC 7 se ukazuje na dlouhé trati v Mexiku

WRC 7 se ukazuje na dlouhé trati v Mexiku

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2017 10:09 1
Reklama

WRC se před dvěma lety dostalo z područí italských řemeslníků z Milána a konečně se série opět může těšit na stoprocentní péči. Už loňský díl – WRC 6 – ukázal, že ve Francii sice nedělají ty nejrychlejší sporťáky (Bugatti je výjimka potvrzující pravidlo), za to tam alespoň trochu rozumí rally závodům. Přeci jen se na šotolinách častěji prohání Citroën nebo Peugeot, než nějaká italská herka. No řekněte, viděli jste tam někdy nějaký Fiat?!

Na WRC 6 totiž pracovalo studio Kylotonn, a i když mělo co zlepšovat, stále se jednalo o velice slušné závody. Na letošním ročníku, tedy na WRC 7, nepracuje nikdo jiný než vývojáři z Paříže. A vezmeme-li v úvahu ten posun, který série zaznamenala mezi pátým a šestým číslovaným dílem, můžeme se se sedmičkou v názvu těžit na ještě lepší a větší porci zábavného závodění.

Nové video ukazuje hru v akci, konkrétně Citroën C3 WRC na mexické Rally Guanajuato, konkrétně na maratonské erzetě El Chocolate. Mexiko je obzvláště nebezpečné kvůli všudypřítomnému zvířenému prachu a balvanům rozesetým podél trati. Radost by vám neudělaly ani vysoké srázy, které pro vaše auto znamenají konečnou.

Na hře je opět viditelný grafický posun. Teď už jen zbývá doladit fyziku vozidel, kterou nelze ze záběrů soudit, nechat split-screen a počkat do podzimu, kdy sedmička vyjde. Soudě podle předchozího ročníku se dočkáme opět někdy v říjnu. Snad si ale v záplavě závodních her někdo na WRC vzpomene...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama