Vyšla novinka od tvůrcu Super Meat Boy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšla novinka od tvůrcu Super Meat Boy

Vyšla novinka od tvůrcu Super Meat Boy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 7. 2017 12:23
Reklama

The End is Nigh. Přesně tak se jmenuje nová noční můra, potažmo romantický sen příznivců hardcore 2D plošinovek a častého restartování úrovní. Duo tvůrců zodpovědných za nezávislý hit Super Meat Boy a méně známý Closure tím opět vstupují do slovutné téže řeky a servírují obtížný mix skákání, přicucávání se ke zdím, nádorů a herních cartridgí. Bizarní?

O hře jsme psali před necelým měsícem, v souvislosti s jejím vydáním se však neuškodí připomenout, oč vlastně v The End is Nigh běží, pardon, skáče. Hlavní hrdina Ash, neidentifikovatelné slizovité stvoření, je osamělý. A osamělá neidentifikovatelná stvoření si kamarády skládají z částí těl nalezených při průchodu nepříjemně vražednými úrovněmi. Jako správný sběratel se však Ash neomezuje na orgány a sbírá i hratelné videoherní cartridge a… nádory. Proč ne.

600 úrovní, více než 12 příběhových kapitol, notně temná stylizace, spousta bizarnosti. To vše vyjde na Steamu na 15 dolarů. Verze pro Nintendo Switch je ve fázi příprav, datum vydání neznáme. Zda a kdy se The End is Nigh podívá i na jiné konzole je ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama