Bude další Telltale hrou The Wolf Among Us 2?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude další Telltale hrou The Wolf Among Us 2?

Bude další Telltale hrou The Wolf Among Us 2?

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2017 14:35 3
Reklama

Když není řeč o akci D23, je řeč o nadcházejícím Comic-Conu v San Diegu. Na slavné akci nebudou chybět ani lidé ze studia Telltale, a podle Twitteru to vypadá, že se můžeme těšit na oznámení nové hry. Můžeme střílet od boku a tipovat, o co se bude jednat, nebo...

… nebo můžeme dát na Twitter Adama Harringtona. Jméno tohoto sedmačtyřicetiletého dabéra nemusíte slyšet v souvislosti s Telltale poprvé. Střihl si drobné adventurní role v jejich The Walking Dead, Tales from the Borderlands nebo Minecraftu. Ale jestli si někde udělal své jméno, byla to série The Wolf Among Us, kde hrál Bigbyho.

Tweet, který vidíte výše, pochází přímo z účtu Telltale. Sám o sobě žádný náznak, že půjde o druhou epizodu The Wolf Among Us, neobsahuje, ale Harrington tuto zprávu retweetl. To není nijak podezřelé, především ve chvíli, kdy pracoval i na dalších projektech, ale herec a dabér není na svém Twitteru příliš aktivní, a tak je přinejmenším záhodno popřemýšlet nad tím, jestli to neznamená, že se ke své nejznámější a suverénně největší práci vrací.

Pokud bychom se snad mýlili, když nic, tak je alespoň jisté, že Telltale v San Diegu oznámí nějakou novou sérii. Pokud bychom vám mohli dát volný výběr, chtěli byste vlastní příběh, nebo nějakou adaptaci? Případně čeho?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama