Nová hra od Barlowa naváže na Her Story
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová hra od Barlowa naváže na Her Story

Nová hra od Barlowa naváže na Her Story

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2017 09:40 3
Reklama

Jednou z nejpřekvapivějších a zároveň z nejpůsobivějších indie her posledních let bylo Her Story od Sama Barlowa. „Vyšetřování“ za pomoci policejního předpotopního počítače o tom, co se v Her Story vlastně stalo, se hráčům určitě vrylo do paměti, a sám autor, Sam Barlow, se se svojí novou hrou pokusí opět o to samé.

Nejedná se o přímé pokračování, ale o duchovního nástupce, který se jmenuje Telling Lies. Novinka bude mít stejný formát jako Her Story, ale titul bude mít údajně vyšší produkční hodnoty a bude i obsáhlejší. Na obrazovce na obrazovce se tentokrát neobjeví skvělá Viva Seifertová, ale Barlow doufá, že do svého vznikajícího projektu zapojí i talentované hollywoodské herce.

Kromě nového příběhu, nových postav a nového prostředí se změní i doba: „Představte si film Shame Steva McQueena smíchaný s The Conversation,“ řekl Barlow magazínu Variety, který se zprávou přišel. Odkazuje tak na sedmdesátá léta, která podle něj byla zlatou érou, v níž se protínaly zájmy vlády, společnosti i jednotlivců.

Podle všeho je hra v rané fází. Barlow, autor, který se podílel například na některých dílech hororové série Silent Hill, teprve píše scénář. Novinku vydá vydavatelsví Annapurna Interactive, které se také postará o produkci hraných částí hry. O datu vydání nepadlo ani slovo, ale Barlow říká, že by se mohlo začít natáčet na konci letošního roku nebo zkraje toho příštího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama