Unikl zombie trailer na Call of Duty: WWII
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl zombie trailer na Call of Duty: WWII

Unikl zombie trailer na Call of Duty: WWII

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2017 08:20 4
Reklama

O nové Call of Duty je díky svému zasazení přirozený zájem. Na Comic-Conu v San Diegu bychom se měli dočkat dalších informací, tentokrát o chystaném zombie módu, který v jedné z nejslavnějších videoherních sérií nesmí chybět. Pokud ale chcete, na trailer se můžete podívat už teď. Unikl totiž na internet.

Studio Sledgehammer obratem poznamenalo, že žádný takový únik není ideální, ale alespoň to svědčí o zájmu fanoušků. Ze zpráv na oficiálním účtu i z účtu šéfa studia Michaela Condreyho ale vyplývá, že záběry nejsou definitivně hotové a obě vybízejí hráče, aby byli trpěliví a počkali si ještě tři dny, do doby, než studio zveřejní kompletní verzi.

Call of Duty pokračuje v trendu obsazování větších či menších hereckých i jiných hvězd do svých her. Kit Harrington, Lewis Hamilton, ale také Kevin Spacey a David Hasselhoff, ti všichni si už v sérii zahráli. Teď se k nim přidá herečka Elodie Yung známá ze seriálu Daredevil, kde hraje Elektru, a David Tennant, kterého pro změnu možná znáte z Doctor Who nebo z Harryho Pottera, v němž si zahrál menší roli Bartyho Skrka mladšího. Oba dva se ale podle všeho objeví jen v zombie módu.

Je pravděpodobné, že se oba přímo objeví i v San Diegu na Comic-Conu, kde Activision své přepracované zombie představí. Podle dostupných informací by měl režim nabídnout nový příběh a pořádně hororový zážitek. Zápletka ale není nijak převratná, ve zkratce se třetí říše snaží zoufale zvrátit vývoj války a převážit misky vah na vlastní stranu.

Call of Duty: World War II vychází 3. listopadu ve verzích pro PS4, Xbox One a PC. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama