Do MP Titanfallu 2 míří čtyřčlenný co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do MP Titanfallu 2 míří čtyřčlenný co-op

Do MP Titanfallu 2 míří čtyřčlenný co-op

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2017 08:48 6
Reklama

Začali jsme dnešním dnem Battlefieldem, tak musíme chtě nechtě pokračovat druhým Titanfallem. Tyto dvě hry k sobě neodmyslitelně patří a i díky vydání několik dnů po sobě se o nich hodně diskutovalo. Největší spory se vedly nad tím, zda EA opravdu povedenou hru od studia Respawn zařízlo, když jí postavilo vedle Call of Duty a Battlefieldu 1. Možná ale nadešel právě teď ten čas, kdy byste měli přestat robotickou akci ignorovat.

Zaujmout vás může svojí povedenou příběhovou částí, ale bokem pochopitelně nestojí ani ta multiplayerová. Ta se nově rozrůstá o režim Frontier Defense, PvE hordu, kterou můžete znát už z prvního dílu, kam se také dostala až několik měsíců po vydání. Frontier Defense je mód speciálně vytvořený pro kooperaci čtyř hráčů, kteří postupně ničí několik vln nepřátel.

Nedílnou součástí jsou pochopitelně i vaši titáni. Oficiální popisek říká, že jen správná volba a strategie vám umožní přežít šílenství, které s nepřáteli přijde.

V rámci bezplatného DLC balíčku Operation Frontier Shield navíc do hry dorazí i nová mapa. Rise si hráči určitě pamatují taktéž z prvního dílu, přičemž ve dvojce je v remasterované podobě. Další nová mapa míří do režimu Live Fire, který se ve hře objevil v únoru. V něm tentokrát necháte své robotické kamarádíčky doma a budete bojovat jenom hezky postaru – po svých. Mapa Township je ale těmto bojům speciálně uzpůsobená, tudíž na ní budete využívat všech svých dovedností, abyste se po světě pohybovali s co největší lehkostí.

Titanfallu 2 se po launchi nevedlo zdaleka tak dobře, jak si lidé v EA mysleli, a proto se poměrně záhy dočkal výraznějšího zlevnění. I několik měsíců po vydání je rozdíl mezi ním a Battlefieldem 1 stále patrný. Navíc Respawn razí taktiku bezplatných DLC, a i to je o důvod víc nad Titanfallem přemýšlet. A kdybyste se rozhodli, můžete přemýšlet nad nabídkou Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama