Horor od autorů Layers of Fear vyjde v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor od autorů Layers of Fear vyjde v srpnu

Horor od autorů Layers of Fear vyjde v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

20. 7. 2017 09:16 3
Reklama

Layers of Fear se objevilo odnikud a prakticky okamžitě si vydobylo slávu a vešlo ve známost fanoušků hororů. A tím vešlo ve známost i polské studio Bloober Team. Od té doby ale uplynul rok a půl a my začínáme být zvědaví, jak si povede další hra od stejného studia. Především, když jsme se dnes dozvěděli, že Observer vyjde 15. srpna.

Na cyberpunkovém hororu pracují vedle Bloober Team i autoři ze studia Aspyr. Texaská společnost se naposledy podílela na vývoji Fahrenheit: Indigo Prophecy Remasered, tedy remasteru skvěle hodnocené hry slavného studia Quantic Dream. Od té doby ale spolupracuje na sci-fi hororu, k jehož představení došlo už loni na E3.

Novinka se odehrává v temném dystopickém světě a chopíme se v něm role detektiva Lazarského. Observer by si měl hodně hrát jak s vaší, tak s psychikou hlavního hrdiny a my bychom měli zpochybňovat všechno kolem nás, naší realitu, i to, jestli jsme vůbec při smyslech.

Polský horor, který se nás ptá, co je a co není skutečné, už tu dlouho nebyl. Ne, moment, naposledy před měsícem, když vyšlo Get Even! Na druhou stranu Observer slibuje mnohem temnější a hororovější zážitek a mnohem více než Get Even se bude podobat Layers of Fear. Rukopis autorů je patrný už od původního teaseru a netradičnost podtrhuje i nejnovější trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama