Na Gamescomu bude turnaj v Battlegrounds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Gamescomu bude turnaj v Battlegrounds

Na Gamescomu bude turnaj v Battlegrounds

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2017 10:54 9
Reklama

PlayerUnknown's Battlegrounds je fenomén. A když se něco dostane do popředí zájmu všech médií prakticky z ničeho, tak na další a další úspěchy nemusíme dlouho čekat. Přichází totiž geometrickou řadou. Asi vás nepřekvapí, když řekneme, že se prodalo už přes šest milionů kopií. A že má sám PlayerUnknown se hrou velké plány.

Studio Bluehole totiž uzavřelo partnerství s ESL ligou, a tak se PUBG dočká na Gamescomu svého prvního esportového turnaje. LAN Invitational, jak se akce nazývá, představí 80 nejlepších hráčů a tzv. influencerů z celého světa. „Od začátku víme, že za úspěchem Battlegrounds stojí vášeň komunity,“ řekl viceprezident Bluehole a výkonný producent v jednom Han Kim.

O růstu komunity zástupce studia hovoří taktéž, neboť říká, že bychom ani nevěřil, jak je odměňující ta rychlost, s jakou hráčů přibývá. Popisovaná akce se protáhne na čtyři dny a bude obsahovat Solo mód, Duo mód a režimy Duo First Person a Squad. A o co se hraje? O celých 350 tisíc dolarů. Pro Brendana Greena už to jsou pouze drobné. Akce se bude přenášet přes oficiální PUBG Twitch, Facebook, YouTube, Mixer a Twitter.

Ale abychom nehovořili jenom o turnaji, pojďme si říct i něco o hře samotné. Jako každý měsíc, i v červenci měl původně vyjít patch s řadou oprav. Opravný balíček se ale nakonec posouvá až na 3. srpna. Patch do hry dodá slibované speciální first-person-only servery a žádaný FOV slider. Do hry taktéž přibudou tři odemykatelné balíčky. Všechny si můžete zakoupit pomocí in-game měny, jeden z nich ale vyžaduje speciální klíč za 2,5 dolaru. Ten bude dostupný pouze během Gamescomu. Podle všeho by jejich obsahem měly být věci inspirovány japonským filmem Battle Royale.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama