Trailer na NFS ukazuje, jak vypadá tuning
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na NFS ukazuje, jak vypadá tuning

Trailer na NFS ukazuje, jak vypadá tuning

David Plecháček

David Plecháček

27. 7. 2017 08:07 3
Reklama

Nic, co bychom od nového Need for Speed nečekali. Stejně jako reboot a stejně jako komerčně nejúspěšnější díly, i Payback nabídne množství věcí, které si na svém voze můžete vylepšit. Někomu holt supersporty nepřijdou dostatečně super, tak si je musí upravit po svém. Tuning a nakupování nových dílů představuje nový trailer.

„V Need for Speed Payback je úprava vozu zpátky a větší, než kdykoliv předtím,“ hlásá hlas doprovázející ukázku ze hry. Hráči nebudou limitování předpřipravenými sety, které nemusí každému sednout, ale po vzoru například legendárních Undergroundů si můžete zvolit jakoukoliv část jenom chcete a tu následně upravit.

„Každý vyhraný závod vás posune o něco blíže vašemu vysněnému autu.“ Nové díly právě odemykáte odjetými závody, přičemž čím lepší umístění vybojujete, tím lepší součástku vyhrajete. Řešením je ale dojet i do místní autodílny a porozhlédnout se po tom, kde vás tlačí bota a následně nedostatek odstranit. Od řazení, přes turbo až po novou soustavu výfuků, však to znáte a asi víte, jak to bude v Payback chodit.

Kromě toho se ale vyplatí mít oči na stopkách a hledat, kde se co v krajině válí. Mohli byste totiž nalézt klasické opuštěné vozy, z nich můžete udělat unikátní stroje. „Od šrotu, přes obyčejná auta, až k supersportům,“ říká trailer. „Všechno můžete mít. Chce to jen čas a skill.“ Na ukázku se můžete podívat níže. Nové Need for Speed vychází 10. listopadu na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama