Dokument o duševních poruchách v Hellblade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dokument o duševních poruchách v Hellblade

Dokument o duševních poruchách v Hellblade

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 7. 2017 15:10
Reklama

Hellblade: Senua’s Sacrifice vychází už příští týden a my nedočkavě vyhlížíme psaní, které bude obsahovat recenzní klíč. Jeden mail od vývojářů z Ninja Theory přišel už dnes a přestože neobsahoval kýžený kód, nebyl jeho obsah úplně nezajímavý.

Studio totiž oznámilo, že spolu se hrou obdržíte i 25 minutový dokument Hellblade: Senua’s Psychosis. Ten je výsledkem výzkumu psychických poruch a rozhovorů týmu s psychology, vědci i lidmi, kteří se s nejrůznějšími duševními poruchami sami potýkají. Už nyní se můžete podívat na krátký teaser, který by vás na dokument měl nalákat. 

Hellblade vychází 8. srpna na PS4 a PC. Hra sleduje osudy traumatizované keltské válečnice, která si podle dosud dostupných informací prošla a projde samotným peklem a na její cestě se jí postaví velké množství děsivých nepřátel i jiných překážek. Ve hře bychom se měli například dočkat pasáže, v níž hrdinka přijde o zrak a bude se muset orientovat jen podle zvuků. Hellblade se má od dosavadní tvorby studia, které nám přineslo například tituly Heavenly Sword, Enslaved nebo DmC: Devil May Cry, značně lišit. 

Hru si můžete už nyní předobjednat, na PC za odměnu obržíte digitální komiks, na PS4 pak exkluzivní dynamický motiv pozadí. Hra má stát na pomezí indie a AAA produkce, cena je stanovena na 819 korun na PlayStation Store, na Steamu a GOGu vás vyjde na necelých 30 eur, tedy zhruba 780 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama