D.R.O.N.E. ukazuje kvality enginu Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka D.R.O.N.E. ukazuje kvality enginu Unity

D.R.O.N.E. ukazuje kvality enginu Unity

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2017 12:48
Reklama

Když se s Unity umí, už dávno neplatí za engine, na kterém vznikají graficky průměrné, ba až podprůměrné hry. V grafických možnostech hlavní problém tohoto nástroje opravdu netkví. Ale o problémech někdy jindy, pojďme si říct naopak něco o posouvání hranic toho enginu. Pojďme si říct něco o titulu D.R.O.N.E.

D.R.O.N.E. totiž představuje hru, která je na tom vizuálně snad ze všech titulů na enginu Unity nejlépe. No dobře, tohle je možná až moc silné tvrzení, ale určitě se řadí k tomu nejlepšímu, co můžeme vidět. Přitom se jedná o poměrně frenetickou multiplayerovou arénovou střílečku, v níž se proti sobě postaví drobné drony. Co se týče enginu, za zmínku stojí fakt, že ve hře nechybí efekty jako pokročilá fyzika vegetace, destrukce okolí a denní a noční cyklus.

Veškeré záběry, které si můžete prohlédnout níže, jsou přímo ze hry. Pojďme si říct ale něco i přímo o ní, protože ani ta by neměla stát bez povšimnutí. D.R.O.N.E. vytváří studio Five Studios, jenž se inspirovalo klasikami jako Unreal Tournament, Quake 3 Arena, Descent nebo sérií MechWarrior. Hráči ale ovládají vlastní drony, které jsou vyzbrojeny nejrůznějšími technologickými vychytávkami.

Každá tato věcička ale může být v souboji poškozena, nebo přímo zničena. Lahůdkou je, že můžete dron ovládat i z first person nebo third person perspektivy, ale obě kamery jsou opravdové kamery, které mohou být zničeny. Third person kameru například představuje minidron, který létá za vámi – jakmile jej nepřítel zničí, přepne se obraz do first person perspektivy, pokud je tato kamera stále ještě funkční.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama