Stardew Valley obohatí on-line multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley obohatí on-line multiplayer

Stardew Valley obohatí on-line multiplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2017 16:04
Reklama

Kouzelná a do světa otevřených možností zasazená adventura Stardew Valley se brzy dočká významného rozšíření v podobě multiplayerové složky hry. A právě na konto té se dnes dozvídáme, že se jí nedočkáme dříve než v příštím roce.

Vedle toho pak tvůrci avizují i podobu on-line složky hry, v rámci níž budou moci hráči na svých farmách vystavět až tři další místnosti pro své kamarády. Ti budou moci vytvářet a provádět stejné aktivity jako hráč hlavní, výjimkou však bude pořádání festivalů a určování hodin, kdy se jde na farmě spát.

oficiálním příspěvku se nadále píše, že úprava zmíněných více než 15 tisíc řádek kódu nebyla údajně jednoduchým úkolem a výsledkem bude mimo jiné i to, že se hráči budou moci navzájem dokonce i vzít. PC betaverze nových vlastností hry přitom slibuje odstartovat ještě do konce roku s tím, že k vydání dojde právě až ten rok příští, což ostatně platí i pro hráče na konzolích.

webu hry se nadále dozvídáme to, co v plánu určitě není – lokální multiplayer, PvP a režim rozdělené obrazovky, atraktivitě současného oznámení to však jistě nijak neubližuje a tímto nezbývá než vyhlížet světlé a nově také společné zítřky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama