Do TW: Warhammer dorazí nové jednotky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do TW: Warhammer dorazí nové jednotky

Do TW: Warhammer dorazí nové jednotky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 14:39
Reklama

Angličtí Creative Assembly slaví třicet let své existence a jak bývá u herních studií dobrým zvykem, tak z oslav v takovémto případě těžíme zejména my, hráči. Tvůrci totiž v tomto případě slaví formou rozdávání darů samotným hráčům. A v tomto případě je konkrétně řeč o jejich posledním velkém multiplatformním titulu – Total War: Warhammer.

Do této taktické tahové strategie hráči po 10. srpnu mohou obdržet hned třicet jednotek typu Regiments of Renown, tedy standardních elitních jednotek hry. Ve své podstatě jde přitom o již staré známé válečníky, v tomto případě však s novým vzhledem a především i s čerstvě obohacenými schopnostmi.

Třicet jednotek je po šesticích rozděleno mezi pětici ras hry (Bestie, Bretonnia, Válečníci chaosu, Lesní elfové a nájezdníci z Norsky) a náhled na ty nejzajímavější z nich vám Creative Assembly zprostředkovávají za pomocí nového traileru.

Pro obdržení tohoto dárku je každopádně záhodno se přihlásit do služby Total War Access, což je speciální záchytný bod pro všechny fanoušky série Total War. Elitní jednotky se každopádně nezpřístupní před výše avizovaným datem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama