Tvůrci Torchlight představují nový titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Torchlight představují nový titul

Tvůrci Torchlight představují nový titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 11:29
Reklama

Tvůrci akčních RPG Torchlight a Torchlight II představují svůj nový titul – akční adventuru Hob, jež v polovině září dorazí na PlayStation 4 a na PC. Tam se hráči pokusí spravit rozložený svět, přetavit jej k obrazu svému a především z něj udělat příjemné místo k žití, jednoduché to však zcela jistě nebude.

Tato akční adventura s prvky plošinovek přinese barevný fantaskní svět, ve kterém nebude k vyprávění příběhu zapotřebí jediného slova. Všechno to, co potřebují tvůrci hráčům sdělit a předat, bude vyprávěno samotné prostředí hry i za pomocí interakce se světem hry a slov tedy nebude vůbec třeba.

Na přetřes přitom přijde zejména možnost měnit svět okolo sebe – v roli hráčů budeme mít možnost svět opětovně skládat dohromady, opravovat jej a otevírat tím další možnosti postupu i lokace vybízející k průzkumu.

Posloužit přitom může mocná mechanická ruka, která slouží jako hák, lano, zbraň i pomocný nástroj obecně. Jak to může fungovat v praxi, to už můžete spatřit v přiložené ukázce, která mimo jiné láká nejen na obecné mechanismy hry, ale i na její datum vydání.

Hob potěší fanoušky barevných akcí již 26. září a hráčům na PC může mimo jiné polichotit také plnou podporou ovladače. Předobjednávat hru můžete kromě PSN také na Steamu, kde je hra v rámci předobjednávky aktuálně k mání v balíčku s oběma díly akčního RPG Torchlight. Pro další informace pak můžete zavítat například na oficiální web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama