Vikinský survival Valnir Rok se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vikinský survival Valnir Rok se představuje

Vikinský survival Valnir Rok se představuje

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 8. 2017 08:32
Reklama

Vikingové jsou v kurzu. Online survival hry taky. Je tedy jen logické, že se nezávislé studio Encurio rozhodlo tyto dvě veličiny spojit v jednom titulu. Ponese název Valnir Rok a letos na podzim odstartuje v rámci Steam Early Access.

Hra se odehrává na tajuplném severském ostrově, kde budou hráči nuceni bojovat o přežití. Klacky pod nohy jim bude házet nejen nehostinné prostředí, ale také děsivá monstra z legend a ság. Poněkud příjemnějším zjištěním je fakt, že tu narazíte i na chrámy prastarých bohů, skrývající nevýslovné poklady. Ostrov také nebude úplně pustý a vy dostanete na výběr, zda cizí osadu dobýt, nebo se přidat k vládnoucímu klanu.

V roli bitvami ošlehaného vikinského válečníka budete zabíjet své protivníky, prozkoumávat okolí, lovit, stavět vlastní vesnici a budovat klan, abyste získali potřebný věhlas a prestiž. Na letošním Gamescomu se Valnir Rok představí v hratelné verzi, do Early Accessu by měl vstoupit ještě v září.

Vývojáři tvrdí, že severská mytologie je jejich velkou srdeční záležitostí a oznámení Valnir Rok je pro ně prvním krokem ke splnění velkého snu. Níže se můžete podívat na první trailer ze samotného hraní a galerii screenshotů.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama