Vychází kompletní edice Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází kompletní edice Titanfall 2

Vychází kompletní edice Titanfall 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 8. 2017 08:30 8
Reklama

Respawn Entertainment a Electronic Arts předevčírem světu připomněli svoji akci Titanfall 2, a to za pomocí oznámení o vstupu hry do služby EA Access. Vedle toho ale také na svět přišla nová edice hry jménem Titanfall 2 Ultimate Edition.

Ta v sobě pochopitelně kombinuje co možná největší souhrn obsahu, což v praxi znamená zejména všechny prvky dosud exkluzivní pro verzi Titanfall 2 Deluxe Edition. K tomu se hráči navrch dočkali také odemčení všech titánů a dalšího dodatečného obsahu, který má kupříkladu podobu 500 tokenů pro odemykání dalších prvků, Jump Start Packu pro rychlejší postup hrou, kosmetických předmětů a dodatečných prvků výbavy. Chybět samozřejmě nesmí ani bezplatný přístup k veškerým dodatečným DLC, jež hru od vydání doprovázejí. Ty však ostatně většinou zpoplatněné ani nebyly.

K dispozici je nová edice hry v rámci digitální distribuce již nyní, a pokud jste tedy až doposud váhali, tak spolu se předvčerejší nabídkou můžeme jen těžko očekávat lepší pozvánku pro naskočení do akce s titány v zádech.

A nalákat by vás k tomu ostatně mohl i nový trailer, který láká zejména na svižnou akční jízdu v podobě singleplayerové složky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama