Hitman přivítá další vlnu obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman přivítá další vlnu obsahu

Hitman přivítá další vlnu obsahu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 8. 2017 11:53
Reklama

Poslední epizoda nového Hitmana dorazila už v říjnu minulého roku a od té doby se s tímto holohlavým zabijákem stále něco děje. Ponechme nyní stranou zprávy o krkolomných obratech ve vlastnických právech a o nezávislé budoucnosti týmu, řeč je totiž aktuálně o stále přidávaném obsahu, díky kterému je tento titul i takřka rok po posledním výstřelu stále ještě živ.

A to je na dnešní dobu celkem úctyhodný výkon – příliš mnoho primárně singleplayerových her se takovouto kondicí pochlubit nemůže a ve finále z toho samozřejmě netěží nikdo jiný než my hráči. Stále je po troškách co objevovat a důkazem je i zpráva aktuální, ve které dánští IO Interactive představují své plány na měsíc srpen.

Poslední takzvaný Elusive Target této sezóny již vzal za své, 10. srpna však do hry dorazí desítka nových kontraktů, které slibují přinést ten nejzajímavější průřez lokací, vlastních drobných příběhů a dalších vlastností takových, aby tyto cíle byly zajímavé již samy o sobě.

Spolu s těmito osobnostmi do hry dorazí také série výzev Challenge Pack, jež přináší pětici výzev pro japonskou mapu hry. Odměnou za splnění těchto výzev pak bude jeden unikátní herní předmět s tím, že tuto odměnu IO Interactive teprve blíže představí.

K tomu se do hry ještě v průběhu srpna dostane další série deseti dodatečných cílů, jež bude zapotřebí poslat do patřičných míst. Zajímavostí tohoto desatera nešťastníků pak bude především to, že se má jednat o kontrakty schválené samotnými hráči. K tomu IO Interactive jen dodávají, že pomocí těchto nabídek hodlají zkoumat, jakým způsobem tento titul hrají vybraní zástupci hráčské komunity. A to už zní zajímavě samo o sobě. Přesné datum vydání však v tomto případě ještě neznáme.

Tím ale ještě tvůrci nekončí a další plánovaná zářijová aktualizace obsahu prý bude mít podobný charakter jako ta srpnová. Těšit se však již určitě můžeme na brzké odhalení plánů dalších, neboť druhá sezóna je údajně již nějaký ten pátek v přípravě.

No a ve finále nám nezbývá než připomenout prostý fakt ten, že příběh první sezóny tedy byl již celý dopovězen a tento zkompletovaný celek můžete pořizovat například u nás na Xzone.

Hitman přivítá další vlnu obsahu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama