Sledujte 10 minut záběrů z Life is Strange
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 10 minut záběrů z Life is Strange

Sledujte 10 minut záběrů z Life is Strange

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 8. 2017 15:44 5
Reklama

Posledního srpna se budeme moci všichni navrátit do sympatického světa plného náctiletých dramat ve formě prequelu k adventurní sérii Life is Strange. Celkově půjde o sérii tří epizod s tím, že první vyjde právě již koncem srpna a v hlavní roli se tentokrát představí původně vedlejší postava – Chloe. A jak to s ní bude ve skutečnosti vypadat i jak se bude tento titul hrát, to již můžete vidět v níže přiložených záběrech.

Ty představují rovnou deset minut ze hry a na to konto nelze než varovat před případnými spoilery, které takto dlouhé záběry jistě nabídnout umí. Pokud se tohoto ale rizika nijak neobáváte, tak přijměte naše pozvání na ukázku úvodní části příběhu, ve němž se nakonec rebelka Chloe skamarádí se školní hvězdou Rachel Amber.

V tomto případě se konkrétně můžete podívat na scénu, jež následuje po koncertě kapely Firewalk (na kterou jsme ostatně již narazili) a na interakci Chloe s jejím nevlastním otcem Davidem. A toho Chloe příliš v lásce nemá, což už jsme ostatně mohli vidět v rámci původních pěti epizod.

Jak vidno, ve své podstatě zůstalo vše při starém a hra vypadá a hraje se prakticky stejně jako originál. To sice není nutně na škodu, otázkou je ale nicméně to, zda tvůrci dokáží přijít i s některými inovativními prvky, či zda se budou pouze držet zažitého receptu. Nechme se však překvapit.

Specifika prequelu si každopádně můžete projít v jedné z předešlých aktualit, kde jsme mimo jiné psali i o změně dabingu hlavní hrdinky (ten můžete s originálem porovnat zde) a připomenout můžeme rovněž fakt, že tentokráte nebudeme sbírat unikátní fotografie, ale ve světě hry budeme zanechávat stopu ve formě graffiti.

Předobjednávat si trojici epizod můžete již nyní, a to například na Xzone. Posloužit může mimo jiné i ke zkrácení čekání na plnohodnotnou druhou sezónu, kterou v mezičase vyvíjejí francouzští tvůrci originálu, tým Dontnod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama