Toxic Games představují Q.U.B.E. 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toxic Games představují Q.U.B.E. 2

Toxic Games představují Q.U.B.E. 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 8. 2017 14:49
Reklama

Povedená logická akce Q.U.B.E. se dočká pokračování. To dorazí na konzole a na počítače v průběhu příštího roku a podívat se nyní můžeme na první drobnou ukázku, jež už dnes přináší i několik málo záběrů přímo ze hry samotné.

V té se hráči příští rok ujmou role britské archeoložky Ameliy Cross, která se probouzí na neznámé cizí planetě a která nutně musí spolupracovat s další přeživší – s Emmou. Společně tyto dvě ženy musí v kooperaci překonat řadu logických hádanek k tomu, aby se dokázaly z tohoto neznámého světa v pořádku dostat a přijít historii neznámého světa na kloub.

Společně s oznámením hry se pak dozvídáme i o tom, že tentokráte tvůrci slibují přinést podstatně větší důraz na příběh a těšit se fandové originálu i ti nově příchozí mohou navíc i na to, že hra bude tentokrát i nelineární a nabídne kromě otevřenějšího přístupu i pro příběh důležité volby.

Bližší detaily zatím bohužel v ruce nemáme, tvůrci však lákají k tomu, že brzy odhalí více. Již nyní se každopádně můžete podívat na slíbenou ukázku a zavítat vedle toho můžete i na čerstvě spuštěný web hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama