Aktualizace pro Prey opravuje framerate
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizace pro Prey opravuje framerate

Aktualizace pro Prey opravuje framerate

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 13:39
Reklama

Sci-fi akce Prey se po letech odkládaného a minimálně jednou i restartovaného vývoje nakonec přeci jen dostala na pulty obchodů a o příliš velkou slávu se na jednu stranu nejednalo. Jedni sice oceňovali nové nápady i futuristické prostředí hry, jiní si ale, mnohdy bohužel právem, stěžovali na technickou stránku hry, kdy zejména PlayStation 4 verze hry nedostála takových kvalit, jakých by takto dlouho vyvíjený titul měl dosahovat.

Každopádně aktualizace nesoucí označení 1.05 na všechny zúčastněné platformy vychází právě nyní, a kromě více než 30 drobných oprav se zaměří zejména na PlayStation 4 verzi hry. V té slibuje opravit řadu problémů s rychlostí hry, a to jak na standardní verzi konzole, tak i na mocnějším PlayStationu 4 Pro.

O kvalitách a dopadu aktualizace se můžete přesvědčit již nyní, a to například i v rámci volně dostupné demoverze hry. kompletní výčet změn pak můžete spatřit na dedikované stránce na Redditu a pro zakoupení fyzické kopie hry pak lze zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama