Codies lákají na kariéru v F1 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codies lákají na kariéru v F1 2017

Codies lákají na kariéru v F1 2017

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 14:03
Reklama

Ti dobří piloti formule 1 vítězí a čas od času stanou na stupních vítězů, ti nejlepší však vytvářejí historii. Asi tak by se dala nejlépe shrnout atmosféra nové ukázky ze závodů F1 2017, která se tentokrát zaměřuje na příběh a potažmo i na kariérní režim hry.

Ten slibuje navázat po obsahové stránce a z pohledu nabídky tam, kam dojel ročník minulý, a přinést tak vesměs to samé, ale samozřejmě patřičně vylepšené, s větší hloubkou a koneckonců snad i povšechně zábavnější.

Prostý průběh kariéry přitom může v dobrém slova smyslu narušit možnost výzkumu nových technologií a vylepšení vlastních vozů. Takovýchto novinek má být tentokrát více než čtyřnásobek ve srovnání s dílem minulým a vybírat bude možné ze 115 možných prvků vylepšení.

Režim kariéry nadále mimo jiné nabídne také turnaje na pozvání, ve kterých si hráči budou moci zazávodit v jedenáctce klasických monopostů s tím, že předobjednávající hráči obdrží ještě jeden extra vůz navíc – McLaren MP4/4 z roku 1988. Celkově jsme každopádně o monopostech z minulosti psali více v jedné z předešlých aktualit.

Závody F1 2017 budou k mání na PC a na konzolích od 25. srpna a pokud si hru předobjednáte na Xzone, tak k ní navíc obdržíte exkluzivní dárek v podobě trička.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama