Rime dorazí na Switch během listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rime dorazí na Switch během listopadu

Rime dorazí na Switch během listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 08:17 1
Reklama

Po grafické stránce zajímavý logický počin jménem Rime jsme hodnotili jako velmi atraktivní, působivou, ale možná také poněkud krátkou záležitost, přesvědčit se o tom však nicméně mohli zatím pouze hráči vybraných platforem a majitelé Nintenda Switch přišli zkrátka. Ne však na dlouho.

O plánované existenci verze pro Switch jsme věděli již delší dobu, dosud jsme však netušili, kdy přesně k vydání hry dojde. Tato neznámá však již padla a Rime na nejnovější velkou konzoli od Nintenda dorazí v Evropě 17. listopadu a k mání by hra měla být v přepočtu za necelých 700 korun v případě digitální verze hry. K dispozici však bude hra jak digitálně, tak i v rámci distribuce do kamenných obchodů, kam hra mimo jiné dorazí i s kódem ke stažení digitální verze soundtracku.

Připomenout pak můžeme to, že příběh hry pojednává o chlapci, který ztroskotá na neznámém ostrově, kde se bude muset velmi rychle rozkoukat a za pomocí série logických hádanek bude zapotřebí přijít záhadnému místu na kloub. A spolu s tím se možná dokáže dozvědět i něco o sobě samém.

K mání je hra aktuálně pochopitelně i na Xzone, kde si můžete předobjednat právě i fyzickou kopii hry ve verzi pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama