Sunless Skies vychází na konci srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sunless Skies vychází na konci srpna

Sunless Skies vychází na konci srpna

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 8. 2017 09:00
Reklama

Duchovní nástupce indie survival titulu Sunless Sea jménem Sunless Skies již brzy vstoupí do neprobádaných vod programu předběžného přístupu a hra se tímto krokem poprvé ukáže širší komunitě. Tvůrci v oficiálním příspěvku na Kickstarteru hry avizují, že do služeb Steam Early Access a GOG Games in Development hra vkročí již 30. srpna.

Vývojáři k tomu dodávají, že zpětná vazba, kterou v posledních měsících a od podporovatelů na Kickstarteru obdrželi, měla pro ně i pro dosavadní směřování vývoje hry zásadní význam a jsou jen a jen zvědaví, co se od hráčské komunity dozví v následujících měsících.

První týden bude hra k mání s desetiprocentní slevou, což bude činit 25 dolarů (tedy v přepočtu necelých 550 korun) a hráči se za tuto cenu dočkají prvního ze čtyř plánovaných regionů hry.

Ten ponese jméno Reach a měl by poskytnout za požadovaný peníz dostatek zábavy i ucelený obrázek o celkových kvalitách a potažmo i o možnostech hry. Tento region by měl nabízet nejen lokace k průzkumu, ale také místa konfliktu, který spočívá v neshodách kolonistů a jejich (anglické) vlády, což je ve své podstatě jen anabází historie britských kolonií.

Celkově však budou možnosti hry ještě značně omezené a k tomu také tvůrci avizují, že stejně tak bude existovat i reálná možnost toho, že hráči narazí na nějaké nedodělky. Ale to už zkrátka k programu předběžného přístupu patří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama