Přídavek pro Stellaris přinese novou frakci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přídavek pro Stellaris přinese novou frakci

Přídavek pro Stellaris přinese novou frakci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2017 13:19 3
Reklama

4X strategii Stellaris brzy obohatí celá jedna nová frakce, jež do hry dorazí formou dodatečného obsahového balíčku. Ten ponese jméno Synthetic Dawn Story Pack a jak již sám název napovídá, tak středobodem vesmíru tohoto rozšíření budou uměle vytvořené jednotky.

Na to konto se mohou hráči těšit na nové jednotky, na čerstvé události i na snahu podrobit si celý vesmír ve jménu jednotné umělé inteligence. Datum vydání ani přesnou cenu ještě neznáme, předešlý přídavek však měl cenovku stanovenou na 10 eur a nepředpokládáme tedy, že by se to nové DLC mělo v tomto ohledu nějak zásadně lišit.

Samozřejmostí je pak také doprovodná aktualizace, jejíž jméno musí nutně potěšit každého našince. Patch upravující hru na verzi 1.8 totiž nese jméno Čapek, a to na základě toho, že právě tento český spisovatel světu představil slovo robot. A to je pro výše představený přídavek pochopitelně centrální.

Ten přinese řadu velkých novinek a mezi ty patří například možnost lépe rozvíjet okolní světy tak, aby se na nich dalo přežít, vybalancování se dočkají souboje (nově bude možné například změnit cíl již odpálené rakety) a chybět nesmí nejrůznější typy robotů i aktualizace hlasů těchto syntetických jednotek.

Ucelený přehled změn ještě Paradox nevypustil, řadu jednotlivých příspěvků týkajících se nadcházejících změn však lze nalézt na fórech hry. Níže pak naleznete přiložené kratičké video, které k novým variantám dobrodružství láká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama