Final Fantasy slaví významný úspěch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy slaví významný úspěch

Final Fantasy slaví významný úspěch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 8. 2017 13:28 8
Reklama

MMORPG Final Fantasy XIV se celosvětově těší obrovské oblibě a díky tomu se nově Square Enix může pochlubit tím, kterak si hru vyzkoušelo již úctyhodných 10 milionů hráčů. Neznamená to sice nutně počet aktivně hrajících, i tak se ale jedná o dost slušnou cifru a něco, čím se vydavatel rozhodně může pochlubit.

O Square Enixu jsme přitom dnes již jednou psali, ve spojitosti s nechápavými komentáři bývalých zaměstnanců týmu IO Interactive, kterého se Square Enix celkem nepochopitelně vzdal, se však jednalo o nepříliš lichotivé čtení. Nyní se však karta obrací a jedná se o zprávu podstatně optimističtější.

Celkových 10 milionů hráčů je každopádně cifra vyjadřující absolutní objem komunity, tedy všech těch hráčů, kteří si kdy Final Fantasy XIV byť i jen vyzkoušeli. Zákonitě tam tedy spadají i ti hráči, kteří hru například jen ochutnali v rámci bezplatné zkušební verze hry.

I přesto se ale Square Enix má čím chlubit a dává veřejnosti najevo, kterak je to rozhodně zásluha i četných aktualizací hry a zevrubné péče o obsah. Ten kupříkladu před nedávnem rozšířil přídavek Stormblood, jehož nádech i atmosféru už si můžete blíže připomenout například níže přiloženým launch trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama