Vyzkoušejte demo Surf před vydáním plné hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte demo Surf před vydáním plné hry

Vyzkoušejte demo Surf před vydáním plné hry

David Plecháček

David Plecháček

8. 8. 2017 08:19
Reklama

Sportovních her zase tolik není. Vyjma fotbalu, basketu a hokeje (a samozřejmě golfu) bychom jich v obchodech ani na digitálních distribučních kanálech příliš nenašli. A když, tak by to rozhodně nebylo surfování. Počkat, nebo snad ano? S dnešním updatem databází se totiž mezi demy objevilo Surf World Series.

Na konzolích je demo k dispozici už teď, na PC by se mělo objevit v průběhu tohoto týdne. Normálně o nových demoverzích pochopitelně nepíšeme, ale v tomto případě slouží jako vnadidlo na plnou hru, která ještě nevyšla. Surf World Series totiž vyjde až 29. srpna na PS4 a o den později na Xboxu One a na PC.

Co nás čeká? Climax Studios a Vision Games Publishing nás lákají na arkádové surfování na pěti populárních místech na světě. Mezi nimi nechybí oblíbená pláž Bell v Austrálii nebo Waimea na Havaji. Po hráčích se toho příliš nechce, kromě toho sjet vlnu co nejefektivněji s co největším počtem triků.

Hra bude nabízet 44 výzev pro jednoho hráče a také tři online režimy: Big Heat Battle, Championship a Survival. Surf World Series údajně představí i levelování a systém odemykatelných věci. Uvidíme. Kromě dema se můžete podívat na přiložený trailer. Ten vám ukáže alespoň základ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama