Představujeme další DLC pro Armu 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme další DLC pro Armu 3

Představujeme další DLC pro Armu 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 8. 2017 09:53 1
Reklama

Nové video z plánovaného přídavku pro třetí Armu poukazuje na to, kterak by se všechny ozbrojené konflikty měly řídit určitými pravidly. A dnes a v případě moderního boje podpořeného nejnovějšími technologiemi to platí obzvláště.

Konkrétně mezi taková ustálená pravidla spadá nutnost útočit pouze na bojovníky, vyhýbat se civilním ztrátám, ctít symboly značící ochranu a předcházet zbytečným vedlejším škodám. To vše spadá to takzvaných Laws of War, což je ostatně i podtitul tohoto dalšího chystaného přídavku.

Zmíněné video láká na přidání novinek v podobě humanitární frakce jménem International Development & Aid Project (IDAP) a ke ctění zásad označených International Humanitarian Law (IHL).

S novou frakcí je spojená menší kampaň jménem Remnants of War, v níž se hráči vtělí do role specialisty na výbušniny, jehož úkolem byla a je deaktivace nevybuchlých min. Nathan MacDade je v novém příběhu hry zpovídán investigativním žurnalistou a zpětně vypovídá o tom, co všechno se dělo v městečku jménem Oreokastro.

Spolu s tím do hry míří také nové prvky výbavy, mezi něž patří kupříkladu multifunkční dodávka patřící zmíněné frakci i speciální dron určený pro deaktivaci min. Přídavek pak rovněž přinese řadu menších předmětů, a to nejen kosmetického rázu. Mnoho z nich přitom bude součástí doprovodné aktualizace a dorazí tedy do hry zcela zdarma i hráčům ostatním.

Za zmínku pak rovněž stojí to, že část výdělků z tohoto přídavku zamíří na podporu Mezinárodního Červeného kříže. Dostupné by pak toto DLC mělo být již začátkem září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama