Destiny 2 zabaví i vlky samotáře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 zabaví i vlky samotáře

Destiny 2 zabaví i vlky samotáře

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 8. 2017 08:21
Reklama

Už u prvního dílu Destiny platilo, že většina aktivit se dala zvládnout i v jediném hráči a z nových informací se pak dozvídáme navíc i to, že i druhý díl nabídne dostatek vyžití těm hráčům, kteří se s druhými spojovat nijak zvlášť nechtějí.

Z článku v magazínu Edge (skrze DualShockers) totiž vyplývá, že Destiny 2 v základu nabídne více než 80 PvE aktivit a misí, jež budou moci hráči absolvovat i bez přítomnosti spoluhráčů a jejichž pokoření údajně zabere i více než 50 hodin. Každá z misí navíc slibuje přinášet unikátní odměnu, která může mít podporu například dalšího poodhalení příběhu hry, exkluzivního lootu a koneckonců může přilákat i díky nabízené výzvě.

Jednotlivé mise a aktivity navíc nebudou zcela krátké (viz zmíněná délka příběhové části hry), specifické ale mohou být určité striky, jejichž obtížnost bude uměle navýšena časovým limitem. V prvním díle hry totiž nabízená výzva některých trpěla na základě toho, že s dostatkem času se dal protivník nějakým způsobem přeci jen udolat.

A jak to dopadne v praxi, to uvidíme již po prázdninách. Konzolové verze dorazí již 6. září a PC hráči se pak dočkají 24. října (předobjednat lze na Xzone) s tím, že se před spuštěním dočkají ještě otevřené bety. V souvislosti s tou můžeme připomenout to, že bude mírně odlišná od té konzolové, do které jsme se společně ponořili a ze které jsme vám přinesli souhrnné první dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama