Papers, Please se dočká vlastního filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Papers, Please se dočká vlastního filmu

Papers, Please se dočká vlastního filmu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 8. 2017 07:29 10
Reklama

Politická satira a atypický simulátor jedné rovněž nepříliš tradiční práce v podobě minimalistického titulu jménem Papers, Please, se několik let po vydání dočká tvůrcem posvěceného filmu.

Ten mají na starosti samotní fanoušci hry a produkce snímku určitě nebude mít vysokou finanční hodnotu, než však obrátíte oči v sloup a pozornost odvrátíte odlišným směrem, tak nám nezbývá než vás vyzvat k tomu, abyste zhlédli níže přiloženou ukázku:

Jak vidno, atmosféru dokázali filmoví tvůrci vystřihnout na jedničku a z těch několika málo pixelů, které původní hra nabízí, dokázali vytěžit vyloženě maximum. Přísný uniformovaný úředník budí strach už jen z obrazovky a umí v jedinci probudit snad jen ty nejhorší emoce v očekávání toho nejstrašlivějšího. Tísnivou atmosféru nadále dokáží celkem obstojně podpořit také prvotřídně vytvořené kulisy, ze kterých musí mnohé pamětníky horších časů patřičně zamrazit.

Jak je vidno, toto vzniká s láskou, která čpí i z těch pár fotografií přiložených níže. Ty pocházejí přímo z natáčení a pochlubil se jimi Lucas Pope, tedy tvůrce původní herní předlohy. Ten také dal souhlas k vytvoření filmu a vypadá to, že s tvůrci dokonce i spolupracuje.

Na snímku každopádně primárně pracuje duo ruských autorů a studentů moskevské televizní školy – Nikita a Liliya Ordynskiy. Datum vydání snímku zatím bohužel neznáme, z dalšího tweetu od původního vývojáře však vyplývá, že potřebný materiál již mají filmoví tvůrci natočený a příliš dlouho bychom tedy zřejmě čekat snad ani nemuseli.

S trochou štěstí se tedy dočkáme již relativně brzy, vás již každopádně odkážeme ještě na naše Hrajte s námi, kde jsme si na tento kousek patřičně posvítili:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama