Pokračování Dragon Age opět naznačeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Dragon Age opět naznačeno

Pokračování Dragon Age opět naznačeno

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2017 12:02 11
Reklama

Již delší dobu není kdovíjakým tajemstvím to, že v EA a potažmo v BioWare zřejmě již velmi aktivně přemýšlejí nad možným pokračováním fantasy RPG série Dragon Age, jejíž poslední díl vyšel již v roce 2014 a který tehdy zaslouženě sbíral úspěchy v řadách kritiků (u nás plných pět bodů) i hráčů.

Jednalo se tehdy o návrat ve velkém stylu a v tu chvíli si také zřejmě v BioWare připravili i půdu pro možná pokračování. Na to konto se aktuálně dozvídáme dokonce o tom, že teoreticky bychom se v budoucnu mohli dočkat nikoli pouze jednoho, ale případně třeba dvou dalších dílů série.

Nemůžeme nyní pochopitelně čekat kdovíjak konkrétní oznámení, nicméně informace pochází z Twitteru dlouholetého kreativního ředitele série, který touto formou reagoval na tweet zvídavého fanouška a který zajímavým způsobem naznačil podobu dlouhodobějších plánů studia.

Nebezpečné nadšení i divoké spekulace Mike Laidlaw samozřejmě urychleně krotil, přiznal nicméně, že s každým dalším dílem ve studiu vznikly rovněž nápady (tedy nikoli konkrétní plány) na minimálně dvě další pokračování a na to, jakým směrem se série může nadále ubírat. A v tomto případě to platí i u posledního dílu jménem Inquisition.

Teď už tedy nezbývá než vyčkávat a v případě fanoušků série i doufat, příliš pochybností o plánovaném oznámení ale přeci jen nemáme – značka je to zajetá a náznaků bylo v poslední době již celkem dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama