Team Liquid vyhrál The International
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Liquid vyhrál The International

Team Liquid vyhrál The International

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2017 10:01 10
Reklama

Letošní ročník turnaje v Dotě 2The International se uzavřel a na vrcholu stupně vítězů stanuli evropští hráči vystupující pod přezdívkou Team Liquid poté, co ve finále 3:0 (hrálo se na nejlepší z pěti) porazili čínský tým Newbee.

Z celkových 24 milionů dolarů si tak Team Liquid odnáší rovnou necelých 11 milionů, jednoduché to však určitě nebylo a tento tým původně málem vypadl již brzy po začátku turnaje. Nakonec si však jeho hráči odnáší cennou výhru a k tomu navíc i historickou premiéru v podobě onoho zdánlivě hladkého vítězství 3:0.

Samotná cesta do finále však hladká rozhodně nebyla a vy si již v níže přiloženém videu můžete zrekapitulovat to, jak se Team Liquid i přes hrozbu relativně brzké porážky propracoval k celkovému vítězství a jak náročná i vzrušující jízda zároveň to pro tento tým byla. Spatřit mimo jiné můžete i prostřihy z celkově nejdelšího zápasu celého turnaje – ten trval celých 103 minut a Team Liquid v něm dokázali vyřadit Virtus.Pro.

Pro úplnost pak ještě připomínáme, že v rámci turnaje jsme se dočkali hned několika oznámení a víme tak o nové chystané hře z tohoto univerza i o dvojici plánovaných postavách pro Dotu 2. Včera jsme vás pak informovali i o tom, kterak už umělá inteligence umí porážet lidské protivníky i v této hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama