Conan Exiles přichází na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles přichází na Xbox One

Conan Exiles přichází na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 8. 2017 12:11 11
Reklama

Funcom přislíbil vydání rozpracované verze úspěšného titulu Conan Exiles pro Xbox One v polovině srpna, a to také hodlá dodržet. Hra vkročí do tamní verze programu předběžného přístupu již zítra, natěšit se však mohou fanoušci již dnes, neboť Funcom představil více než hodinový stream ze hry a všichni tak mohli spatřit to, jak hra na Xboxu vlastně vypadá i jak se hraje.

Pozoruhodné je na tom nicméně to, že v Americe bude hra mírně odlišná, a to po stránce nahoty. V Evropě totiž hra může vypadat tak, jak se představila v rámci předběžného přístupu PC verze, za oceánem se však hrdinové musí chtě nechtě obléci.

Zároveň s tím získala hra mírně odlišný rating s tím, že plná nahota by za velkou louží znamenala podstatně přísnější rating a ten by v rámci Spojených států znamenal také značné problémy s distribucí hry (ta by kupříkladu nemohla být běžně vystavována na polici v obchodě). Tato slova přitom zazněla právě v onom citovaném streamu a postaral se o ně komunitní manažer Jens Erik.

Vedle toho nám je také připomínáno to, že Conan obdrží obrovité rozšíření The Frozen North, jež do hry přidá novou oblast a celkový obsah hry se jím takřka zdvojnásobí. Více informací o tomto přídavku se dočtete v minulé aktualitě, čerstvě se však ještě navrch dozvídáme detaily plánované doprovodné aktualizace, jež bude značit posun do další fáze vývoje založené především na zpětné vazbě od samotných hráčů.

I tyto novinky již blíže představuje další přiložené video a spatřit tak můžete kupříkladu předělaný systém lootu i soubojů, v nichž se bude nově odlišovat mezi lehkými a těžkými útoky. Změn se rovněž dočká i umělá inteligence a do hry pak dorazí další dungeony i nové předměty (včetně zbraní a například i trebuchetu).

Obsahu tedy zřejmě bude hodně, zatím se však nedozvídáme nic konkrétnějšího o plánech vydat plnou verzi hry ani o tom, kdy přesně by mohla dorazit plánovaná PlayStation 4 edice hry. Stále tedy platí nejdříve začátek příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama