Football Manager 2018 vyjde v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager 2018 vyjde v listopadu

Football Manager 2018 vyjde v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 8. 2017 15:08 1
Reklama

Aktuální ročník fotbalového manažeru příhodně pojmenovaného Football Manager 2017 je momentálně na Steamu ve velké slevě a k mání je za zlomek původní ceny. K této již tak dost atraktivní nabídce navíc ještě vydavatelství SEGA přidává příslib slevy další, které se majitelé FM 2017 dočkají při nákupu příštího ročníku. Je však zapotřebí jednat patřičně rychle.

Football Manager 2018 vychází 10. listopadu na obvyklé platformy a při nákupu skrze platformu Steam se mohou majitelé letošní hry těšit na „prodloužení kontraktu“, který má formu slevy 25 %. Ovšem pokud by někdo váhal, tak musíme ještě podotknout to, že původně avizovaná sleva v případě FM 2017 platí pouze do 17. srpna. Zároveň tato nabídka jako celek platí pouze pro předobjednávky učiněné před 9. říjnem.

Výše zmíněné datum vydání hry pak platí i pro mobilní verze, a to jak pro verzi Touch (dostupná vedle mobilních zařízení i pro PC, Mac a Linux), tak i pro takzvanou Mobile edici, jež zavítá pouze na iOS a na Android. Pro porovnání jednotlivých edicí v rámci aktuálního ročníku pak můžete zavítat kupříkladu na web hry.

Předobjednávka nového ročníku klasické velké verze tohoto fotbalového manažeru je pak samozřejmě možná i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama