Plošinovka Light Fall vás potrápí v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Light Fall vás potrápí v březnu

Plošinovka Light Fall vás potrápí v březnu

David Plecháček

David Plecháček

15. 8. 2017 09:43
Reklama

Indie plošinovek evidentně nikdy není dost. Pokud jste včera sledovali vysílání Blackhole s autorem hry Filipem Kraucherem alias s Fiolou, možná si jej na jednu z konzolí pořídíte. Dáváme vám čas do března příštího roku, neboť tehdy vyjde Light Fall, další plošinovka, která Blackhole stylizací připomíná.

Kanadské nezávislé studio Bishop Games už představilo Light Fall několika médiím, která pro něj mají jen slova chvály. IGN například říká, že by novinka měla zůstat v hledáčku všech hráčů, Hardcore Gamer pro změnu dodává, že se jednalo o nejnadějnější indie záležitost na PAX South. Právě tam se autoři vydali představovat svůj projekt světu.

Hráčova postava se ocitá ve světě Numbra, kde „temnota převažuje nad světlem“ a hlavní hrdina se tedy musí vydat na cestu za záchranou světa a jeho obyvatel. K ruce vám bude Shadow Core, tedy jakási starodávná kostka, artefakt, který si můžete vyvolat přímo pod vašima nohama. Asi si dokážete představit, k čemu bude sloužit. Pomůže vám překonat dlouhé průrvy, ale také jiné nástrahy, které na Numbře čekají.

Light Fall je další z her, která si vypomohla na Kickstarteru. Autoři tehdy žádali o 20 tisíc kanadských dolarů. Cíl splnili, byť měla hra původně vyjít už loni. Nicméně na stránce projektu se stále nachází demo, které si můžete sami vyzkoušet (odkaz ke stažení zde). Nemusí ale reflektovat aktuální podobu hry. A pokud nemáte náladu, aslespoň se mrkněte na trailer pod tímto článkem. Z něj vyplývá, že se o žádnou jednoduchou záležitost jednat nebude.

Light Fall vyhlížejme v březnu příštího roku, jak na PC, tak na PS4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama