Trailer PC verze Destiny 2 láká na 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer PC verze Destiny 2 láká na 4K

Trailer PC verze Destiny 2 láká na 4K

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 08:44
Reklama

Následující trailer k PC verzi Destiny 2 se s tím rozhodně nemaže a pokud to vaše internetová přípojka, panel i prohlížeč zvládne, tak se můžete níže podívat na to, jak hra v pohybu vypadá ve 4K rozlišení a v 60 snímcích za vteřinu.

Bungie tím taktně připomínají, že právě PC edice hry bude tou technologicky nejvyspělejší, a tedy nikoli PlayStation 4 Pro či Xbox One X, ale právě PC komunita se dočká toho nejkrásnějšího zážitku, tedy alespoň z pohledu grafické stránky hry.

Má to však svá specifika a různé nahrávací či statistiky podávající programy třetích stran budou ve své funkcionalitě a v rámci ochrany proti hackům patřičně omezené. Stejně tak můžeme zmínit i zprávu tu, v níž Bungie vysvětluje absenci podpory 60 FPS na silnějších konzolích.

Současná ukázka každopádně za další slouží jako lákadlo do nadcházející otevřené PC betaverze hry, jež startuje 29. října a která zároveň slibuje být na základě odezvy od hráčů mírně odlišná od té verze hry, jež se nám krátce prezentovala na konzolích.

Záběry zároveň lákají k předobjednání skrze (nově přejmenovaný) Battle.net, kde se hra v rámci distribuce na PC exkluzivně objeví. Video zároveň láká k rychlému jednání, neboť v takovém případě se totiž hráči mohou těšit na jednodenní předstih.

Předobjednávat nicméně můžete i na Xzone, kde jsou k mání všechny verze hry. Ta pro konzole vychází již 6. září, na PC se hráči dočkají o pár týdnů později, konkrétně 24. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama