Kingdom Come poodhaluje svůj příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Come poodhaluje svůj příběh

Kingdom Come poodhaluje svůj příběh

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 8. 2017 14:55 20
Reklama

Ambiciózní české RPG Kingdom Come: Deliverance se připomíná novým trailerem a ten láká na počátek příštího roku za pomocí dramatické ukázky z příběhu hry. Tu přitom prezentuje vydavatelství Deep Silver, které se vydání tohoto českého titulu zhostí.

Zrozen z popela zní jméno čerstvé ukázky a ta také v samotném ohni začíná, byť to může být bráno metaforicky, neboť je zde řeč zejména o výhni bitevní vřavy. Do té se za každou cenu snaží dostat rovněž poněkud ambiciózní kovář jménem Jindřich (Henry), jehož sny dávno překročily stín jeho původu. A stejně tak jeho činy jistě předčí očekávání všech okolních postav, a to i těch historických.

Hra vychází 13. února, předobjednat si ji můžete na Xzone a jak je vidno, bude to zajímavá historická jízda středověkou krajinou povědomého charakteru. Pokud byste však čekali magii nebo draky, tak se raději poohlédněte jinde, s tímto projektem autoři cílí na maximální historickou přesnost a z učebnic dějepisu již víme, že v takovém případě nemůže o magii být příliš řeč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama