Video ukazuje, jak vypadá Echo v akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje, jak vypadá Echo v akci

Video ukazuje, jak vypadá Echo v akci

David Plecháček

David Plecháček

18. 8. 2017 12:13
Reklama

O Echo od studia Ultra Ultra hovoříme čím dál častěji. Je to dobře, protože datum vydání se blíží čím dál víc. Spoustu toho už víme – známe příběhové pozadí, víme princip, na němž bude stát a padat celá hra, a teď už jen počkat na to, jak to bude celé fungovat. Nebo ne – pojďme se na to podívat rovnou.

Vývojáři na svém YouTube kanále uveřejnili záběry z celé jedné úrovně. Hned v úvodu vývojáři zopakují, co hlavní hrdinku En do Paláce přivádí. Chce v něm oživit někoho, koho ztratila. Jenže v tu chvíli ještě neví, že místo toho oživne Palác, respektive oživnou její kopie, tzv. echa. En má v ukázce za úkol sebrat dva klíče a dostat se z dané lokace.

Ke klíčům vede několik cest a především několik způsobů. Můžete být akční a pokusit se své klony vystřílet, můžete ale být tišší a plížit se. Cokoliv ale uděláte se od vás Palác naučí a naučí to následně i vaše echa. Jakmile začnete střílet, i oni začnou. Navíc je nevyřadíte nikdy definitivně z provozu, po hybernační fázi je Palác opět oživí.

„Kdykoliv uvidíte, jak se u vás vytvořil skleněný duch, znamená to něco, čeho vaše klony budou poté schopné,“ říká Martin Emborg. „Jakmile uděláte dostatek takových věcí a Palác uzná za vhodné, že je nahraje do vašich ech, vypne se a po znovuoživení budete konfrontováni s vlastním herním stylem z posledního cyklu.“

Tyto cykly představují dobu, v nichž se echa mohou něco naučit, ale také něco zapomenout. Nemusí jít jen o to, zda se plížíte nebo zda střílíte, ale jedná se i o takové věci, jako zda používáte dveře, přeskakujete překážky a podobně. Během blackoutu ale můžete dělat cokoliv se vám zlíbí - nepřátelé se od vás nic nenaučí. Stále po vás ale půjdou. Jak to celé vypadá, uvidíte v následujícím videu.

Echo vychází 19. září na PC a na PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama