Nová mapa a další novinky pro Pátek 13.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová mapa a další novinky pro Pátek 13.

Nová mapa a další novinky pro Pátek 13.

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 8. 2017 12:40 4
Reklama

Herní inkarnaci pátku 13. čekají celkem významné změny a tým Illfonic dává na vědomí ty nejzajímavější z nich. Kromě běžného výčtu záplat totiž hráče této zatím ryze on-line akce jistě potěší fakt, že se mohou těšit na jednu novou mapu zcela zdarma.

Ta slibuje být inspirovaná filmovými kulisami, nijak konkrétnější však zatím autoři nejsou. Vedle toho však vývojáři na webu rovněž dávají vědět o tom, že plánují potěší ty hráče, kteří vyhledávají svižnější zážitek. Na to konto tvůrci upravují mapy Higgins, Packanack a Crystal Lake a tyto budou nově k dispozici i v menších verzích zejména pro ty hráče, kterým se nepoštěstí nalézt partu o maximálním možném počtu účastníků.

Tvorba mapy je totiž měsíce dlouhý proces plný vytváření nových objektů i hledání té nejideálnější optimalizace.

V příspěvku na webu pak vývojáři dodávají, kterak se nejedná o jakkoli spontánní rozhodnutí – tvorba mapy je totiž měsíce dlouhý proces plný vytváření nových objektů i hledání té nejideálnější optimalizace. O prosté zmenšení prostor se tedy nejedná, a zatímco statistiky postav hráčů zůstávají identické (mezi něž spadá například míra výdrže), tak ostatní parametry již jiné jsou a kupříkladu lokace budov i součástek vozů se spolu se startovními pozicemi hráčů mění.

Lovení hráči tak sice budou mít méně prostoru ke hledání a bloudění, ale stejně tak dostane Jason menší pole působnosti a přehlednější prostory, kde na své nebohé oběti může narazit. O adrenalin by tedy mělo být patřičně postaráno.

K tomu autoři avizují nové drobné DLC a nechávají popustit uzdu fantazie fanoušků samotných za pomocí dvojice tajemných obrázků. Ty zřejmě avizují příchod něčeho nového, co to ale bude, to se teprve dozvíme. Aktuální snahu rozluštit tuto záhadu pak můžete spatřit na Redditu.

Z dalších novinek pak můžeme připomenout například to, že příběhová kampaň stále v kurzu je a vedle toho pak tento titul poputuje i do kamenných obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama