Dramatický rybolov ve Fishing Planet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dramatický rybolov ve Fishing Planet

Dramatický rybolov ve Fishing Planet

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 15:50 3
Reklama

Na netradiční simulaci rybaření mohli fajnšmekři narazit již v roce 2015, kdy takzvaný Fishing Simulator dorazil do programu předběžného přístupu na PC, nově se však tato hra podívá i na PlayStation 4 a díky tomu se můžete podívat na nový trailer. A věřte nám, stojí to za to.

Předně pravděpodobně řadě hráčů může v hlavě znít otázka ta, co asi tak může být bombastického na ukázce simulátoru rybaření? A na to můžeme jen ve zkratce opáčit: všechno. Tento trailer prostého simulátoru lovení ryb má jednoduše úplně vše, co si může špičkový trailer vzniklý s tou nejlepší možnou produkcí vůbec přát – rychlý střih, dramatickou hudbu, ještě dramatičtější zápletku a koneckonců i hlavní hrdiny – toho záporného i toho kladného. Nejedna válečná střílečka by se jistě mohla něčemu přiučit.

A pokud vás každopádně tímto husarským kouskem dokáží autoři přesvědčit o atraktivnosti rybaření, tak PC verzi hry můžete zdarma zkoušet na Steamu již nyní, ta pro PlayStation 4 pak dorazí ještě před koncem měsíce, 29. srpna.

Obě platformy se pak již brzy budou moci chvástat tím, že hostí údajně ten nejlepší možný simulátor rybolovu. Na to konto hra slibuje více než sedm desítek druhů ryb, každá s vlastní propracovanou inteligencí, dvanáct do detailu propracovaných prostředí, nepřeberné množství návnad, funkční cyklus dne i noci, přítomnost různých ročních období i odlišné typy počasí a další vpravdě neodolatelné prvky. Posuďte sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama