THQ Nordic chystá odhalit nové akční RPG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THQ Nordic chystá odhalit nové akční RPG

THQ Nordic chystá odhalit nové akční RPG

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 12:04
Reklama

Vydavatelský tým THQ Nordic a vývojářské studio Experiment 101 si zřejmě na nadcházející Gamescom chystá drobné překvapení – čerstvě zveřejněný snímek z reklamy z německého herního magazínu totiž přináší spekulace o chystaném akčním RPG jménem Biomutant.

Z dalších takto zahlédnutých informací nadále víme, že by se mělo jednat o hru zasazenou do otevřeného světa, v němž se to hemží antropomorfními charaktery, kteří využívají bojová umění, jmenovitě má jít o kung-fu.

Hra by měla být zasazená do postapokalyptického světa a dorazit by měla počátkem příštího roku na PC, Xbox One i na PlayStation 4. Z dalších zahlédnutých informací od kreativního ředitele studia Experiment 101 pak vyplývá, že by hra mohla skutečně být představená právě na nadcházejícím Gamescomu a běžet by měla na enginu Unreal. Zda se ale v případě těchto nekonkrétních náznaků jedná o ten stejný titul, to jisté pochopitelně není, velmi pravděpodobné to však v tuto chvíli už určitě je.

Samotný tvůrčí tým vedený Stefanem Ljungqvistem pak pochází ze Švédska a jedná se o zkušené bývalé vývojáře z týmu Avalanche, který měl v minulosti na starosti akční sérii Just Cause.

Přiložená fotografie oné reklamy pak odhaluje trojici drobných a rozostřených obrázků přímo ze hry a k tomu také zjevně jednu z postav – fantaskního chlupatého tvora s čepelí na rameni jednom a s kobylkou na tom druhém. A co z toho může vzniknout, to zjistíme pravděpodobně již velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama