Quake opustil betu a je na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quake opustil betu a je na Steamu

Quake opustil betu a je na Steamu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 8. 2017 11:13 5
Reklama

Dle původních informací se on-line Akce Quake Champions dostala i na Steam, a právě tam včera vstoupila do programu předběžného přístupu. V přepočtu za necelých 800 korun se tak širší hráčská veřejnost může přesvědčit o tom, jaké kvality tato akce přináší.

Samozřejmostí je i nově vypuštěná ukázka, která láká na spoustu čerstvě přidaného obsahu. Ten má momentálně podobu dvojice nových map (Church of Azathoth a Tempest Shrine), dodatečných vzhledů postav, hladší možnosti startu pro nováčky a jednu známou postavu.

Tou je takzvaný DOOM Slayer, který doplňuje aktuální soupisku a který musí nutně být velmi povědomý všem fanouškům akcí od id Software. Zakoupení současné (a stále ještě zlevněné) verze hry pak pochopitelně znamená přístup nejen k tomuto, ale i ke všem budoucím bojovníkům.

A ačkoli se stále pochopitelně jedná o rozpracovanou verzi hry, tak i přesto jde nyní již o relativně robustní titul, který nabízí čtveřici herních režimů, 11 šampiónů, množství map a k tomu stále se stupňující výzvu takovou, jakou pamatujeme z dřívějších let a ze začátků on-line FPS.

U příležitosti vypuštění hry na Steam navrch šéf studia id Software Tim Willits v příspěvku na webu Bethesdy slibuje pozorné naslouchání komunitě a upravování hry na základě takto získané zpětné vazby.

Pro úplnost a na závěr pak již jen připomínáme to, že hráči na konzolích mají v tomto případě zřejmě smůlu – Quake Champions je v totiž prozatím v plánu pouze pro PC a jakýkoli konzolový port prý není příliš reálný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama