Získejte na Steamu zdarma akci Brink
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Získejte na Steamu zdarma akci Brink

Získejte na Steamu zdarma akci Brink

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 8. 2017 10:05 6
Reklama

Není od věci čas od času něco někomu darovat. Stejně jako to nyní dělá Bethesda. Brink je šest let staré FPS říznuté parkourem a kdekdo si na něj nejspíše vzpomene i dnes. Komerčně relativně úspěšný titul si odnášel spíše průměrné známky, u nás byl dokonce hodnocen podprůměrně. To ale nic nemění na tom, že s nulou na cenovce se jedná o velice zajímavou nabídku.

Díky bezplatnému přístupu se již prakticky mrtvý titul v mžiku vyhoupl v žebříčku současně hrajících hráčů o několik řádů výše. Místo dřívějších průměrných desíti hráčů v současné době zápolí v arénách více než tisícovka zájemců. Pro představu se tak v současné době zajímá o Brink podobné množství hráčů, jako o nejhranější Call of Duty, Black Ops III. Právě větší kvantum hráčů je pro pokrok ve hře klíčový, Brink totiž přicházel s ve své době ojedinělou myšlenkou skloubení singleplayeru a multiplayeru do jednoho funkčního celku.

A pokud odmítáte hrát hry bez veškerého dodatečného obsahu, i pro vás máme dobrou zprávu. Kompletní balík stahovatelných rozšíření vás vyjde na necelé čtyři dolary. Nabízí nové oblečení, mapy, modifikace zbraní a schopnosti postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama