Path of Exile vychází na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Path of Exile vychází na Xbox One

Path of Exile vychází na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 8. 2017 13:16 6
Reklama

Xbox One verze izometrického on-line RPG Path of Exile právě vyšla, a kromě lákadla v podobě souhrnného videa prezentujícího tento i řadu dalších nezávislých her mířících na zmíněnou konzoli se k nám dostává i samotný launch trailer konzolové edice hry.

I pro tuto verzi hry pochopitelně platí, že se drží distribučního na PC představeného modelu free-to-play s tím, že autoři v minulosti již slíbili se nijak nepřiklánět k pay-to-win mechanice. PC komunita o tom již ostatně ví delší dobu své a může sdílet své zkušenosti, hráči na Xboxu se každopádně mohou začít pouštět do hry a přicházet při tom na své.

Launch trailer samotný pak ukazuje, čím si RPG Path of Exiles získalo fanoušky po celém světě. V tomto případě jde zejména o otevřenou hratelnost s volně nastaveným RPG systémem, který příliš mnoho mezí před hráče neklade. Ti si tak mohou volit vlastní cestu, jakou se bude vývoj jejich avatara ubírat a sami pak dle svého gusta vyzobávat rozsáhlý endgame obsah hry.

Chybět přitom nesmí ani kooperační režim přístupný až pro pět hráčů naráz a celkově svižná hratelnost, která nedá fandům akčních izometrických RPG her odpočinout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama