Kampaň i bitvy v TW: Warhammer II ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň i bitvy v TW: Warhammer II ve videu

Kampaň i bitvy v TW: Warhammer II ve videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 8. 2017 14:21 1
Reklama

Hned dvojicí delších videí prezentují strategičtí mágové z Creative Assembly jednu z ras nadcházejícího Total War: Warhammer II. Tou jsou temní elfové a díky sdílnosti autorů nyní můžete vidět jak záběry z kampaně, tak i ze samotné taktické bitvy.

Cílem prakticky jakéhokoli snažení je v případě hry Velký vír nacházející se uprostřed samotného herního světa. Některé z ras jej přitom touží zničit, jiné ovládnout, o zábavu by však mělo tak jako tak být postaráno, a to i z pohledu dnes prezentovaných temných elfů.

Ty vede postavička jménem Malekith a v roli té se budou moci stratégové pokusit o invazi ve velkém měřítku. To mimo jiné znamená ovládnout skutečně rozsáhlý herní svět, který zároveň potěší i fanoušky a hráče prvního dílu hry.

Lze spatřit objevování krajiny po moři, náznaky diplomacie i možnost zajímat a zotročovat nepřátelské jednotky.

Komentovaný průchod několika tahy kampaně postupně odhaluje některé z prvků hry, mezi něž patří nutnost získávat suroviny nutné pro vykonávání rituálních obřadů, zvyšování úrovně vlastních hrdinů i investici do jejich schopností. Za další lze spatřit objevování krajiny po moři, náznaky diplomacie i možnost zajímat a zotročovat nepřátelské jednotky.

Necelá čtvrthodina záběrů toho oddaluje celkem dost, a pokud je série Total War v kombinaci s fantasy světem Warhammeru vaší krevní skupinou, tak určitě tyto záběry doporučujeme zhlédnout. Od minula hra přeci jen nějakou cestu ušla a novinek nabídne větší množství.

A to se samozřejmě bude týkat i bitev, kterým už se věnuje video druhé a které začíná ukázkou technologického pokroku hry. Za další se můžete dozvědět o jednotkách specifických pro tuto herní frakci a pak již nastupuje komentovaná ukázka obléhání města i náznaky toho, jaké záludnosti tato kratochvíle naskýtá. Chybět samozřejmě v tuto chvíli nesmí prvky typické jak pro fantasy, tak i pro zvolené univerzum hry, o kvalitách se ale již alespoň zprostředkovaně můžete každopádně přesvědčit sami:

Total War: Warhammer II vychází na PC již 28. září a předobjednávat si tento titul můžete například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama